Βιογραφικό

Πολύ νωρίς κατάλαβα ότι η αγάπη μου για τα παιδιά και η αναγνώριση της σημαντικότητας της οικογένειας και του εκπαιδευτικού πλαισίου στην ανάπτυξη και εξέλιξή τους, θα ήταν το επαγγελματικό μου μονοπάτι. Παράλληλα, είχα έντονη την ανησυχία για ανάδειξη, προάσπιση και υποστήριξη της Διαφορετικότητας του κάθε ατόμου, καθώς και το ενδιαφέρον για την προώθηση Ισότιμης Πρόσβασης στην κοινωνία και την έκφραση των ιδιαίτερων ψυχοσυναισθηματικών αναγκών καθεμίας ξεχωριστής ομάδας ανθρώπων. Υποστήριζα ανέκαθεν και ενθάρρυνα την Συμπερίληψη, την αίσθηση δηλαδή της αξίας κάθε ανθρώπου και την ενδυνάμωσή του ως αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας. Έτσι, σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή (Master), από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό Άριστα (9,15/10). 

Στα πλαίσια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μου σπουδών, αλλά και έκτοτε έως σήμερα, έχω εργαστεί στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με παιδιά και εφήβους όλων των βαθμίδων, γονείς και οικογένειες, στον τομέα της αξιολόγησης, διάγνωσης και συμβουλευτικής. Επίσης, έχω συνεργαστεί επί σειρά ετών με εκπαιδευτικούς στα Γενικά Σχολεία και στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Αττικής, ως ψυχολόγος του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και σε Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.). Εργάστηκα επίσης σε δημόσιους φορείς ψυχικής υγείας και νοσοκομεία.

Στο ιδιωτικό μου γραφείο στο Περιστέρι, παρέχω Συμβουλευτική σε παιδιά και εφήβους, στους γονείς και στις οικογένειές τους, σε εκπαιδευτικούς, καθώς και σε Άτομα με Αναπηρία, παιδιά ή ενήλικες. Γνώμονάς μου στην ψυχολογική υποστήριξη είναι πάντα ο σεβασμός, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και των διαπροσωπικών σχέσεων, η προσωπική ανάπτυξη και η ευημερία.